
Nowy dyrektor MCC Mazurkas i Mazurkas Catering 360°
Z dniem 2 maja br. Marek Przeorski objął stanowisko dyrektora generalnego MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel**** oraz Mazurkas Catering 360°.
Z dniem 2 maja br. Marek Przeorski objął stanowisko dyrektora generalnego MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel**** oraz Mazurkas Catering 360°.
Klaudia Urban została nowym kierownikiem projektów w firmie Exprofesso.
Fadlallah Zayat stanął na czele hotelu Sheraton Warsaw. Wcześniej zarządzał JW Marriott Grand Hotel w Bukareszcie.
Łukasz Kaszewski objął funkcję dyrektora generalnego Hotelu MDM. Od marca odpowiada za wszystkie kwestie związane z zarządzaniem tym obiektem i jego personelem, a także za współpracę z innymi najemcami budynku.
Dawid Grucel został nowym szefem kuchni restauracji L'atmosphere, mieszczącej się w hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport.
Rada Nadzorcza Międzynarodowych Targów Poznańskich podjęła uchwałę o powierzeniu Elżbiecie Roeske funkcji wiceprezesa zarządu firmy na okres do zakończenia bieżącej kadencji w 2019 roku.
Bartosz Raś został nowym kierownikiem projektów w Exprofesso. Raś z branżą szkoleniową związany jest od trzech lat.
Nowym kierownikiem działu gastronomii w hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport został Michał Karczewski. Zastąpił na tym stanowisku Piotra Kocimskiego.
Rafał Rosiejak stanął na czele nowo utworzonego Działu Doradztwa i Rozwoju Projektów Hotelowych w Colliers International, obejmując z początkiem marca stanowisko jego dyrektora.