
Awans w VES
Dominika Borawska objęła stanowisko dyrektora ds. produkcji eventowych w VES.
Dominika Borawska objęła stanowisko dyrektora ds. produkcji eventowych w VES.
Do zespołu Silver Plate dołączył Dawid Bednarski. Na stanowisku creative strategist jest odpowiedzialny za tworzenie koncepcji kreatywnych oraz rozwijanie agencyjnego działu kreacji.
Po okresie próbnym Paulina Machaj objęła stanowisko Event Executive w agencji New Event Story.
Drugiego stycznia 2018 r. Artur Grajber obejmie stanowisko naczelnego szefa kuchni Belvedere Gourmet Group.
Agencja Silver Plate, będąca częścią grupy United in Partners Group, rozpoczęła współpracę z Agnieszką Gosztyłą, która objęła stanowisko business develompent director.
Katarzyna Myszka dyrektorem sprzedaży i marketingu w DoubleTree by Hilton Łódź
Do zespołu agencji Ministry Of Creativity dołączył Bartek Skwiercz. Jest odpowiedzialny za marketing i komunikację oraz współpracę z mediami.
Warszawski hotel Marriott ma nowego szefa kuchni. Paweł Kałuski objął z początkiem października posadę szefa kuchni w hotelu Marriott w Warszawie.
Joanna Płauszewska-Deka objęła stanowisko dyrektora marketingu i sprzedaży w Expo-Łódź.